• Αρχική
  • Θαλασσινά
  • Φιλέτο πέρκας με σέλερυ, ελιές καλαμών δεντρολίβανο και βινεγκρέτ ούζου
0 0
Φιλέτο πέρκας με σέλερυ, ελιές καλαμών δεντρολίβανο και βινεγκρέτ ούζου

Κοινοποίηση στα κοινωνικά σας δίκτυα

ή μπορείτε να αντιγράψετε και να κοινοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο

Συστατικά

Προσαρμογή των μεριδίων:
600 γρ. φιλέτο πέρκας (4 τεμάχια των 150 γρ.)
400 γρ. σέλερυ κομμένο σε μπαστουνάκια
100 γρ. φρέσκο δεντρολίβανο
15 γρ. αλάτι
5 γρ. λευκό πιπέρι
20 ml χυμό λεμόνι
100 γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
40 ml ελαιόλαδο
20 ml χυμό λεμόνι Για την ζεστή βινεγκρέτ
20 ml ούζο Για την ζεστή βινεγκρέτ

Διατροφικές πληροφορίες

290
Θερμίδες

Προσθήκη συνταγής στα αγαπημένα

Πρέπει να πραγματοποιήσετε σύνδεση ή εγγραφή για να προσθέσετε στα αγαπημένα σας το περιεχόμενο αυτό.

Φιλέτο πέρκας με σέλερυ, ελιές καλαμών δεντρολίβανο και βινεγκρέτ ούζου

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Φιλέτο πέρκας με σέλερυ, ελιές καλαμών δεντρολίβανο και βινεγκρέτ ούζου

Στην ευρηματική αυτή συνταγή το φρέσκο δενδρολίβανο θα σας εντυπωσιάσει με το μοναδικό του άρωμα.

Το δενδρολίβανο όμως έχει και σημαντική θρεπτική αξία. 100 γρ. δενδρολίβανο καλύπτουν περίπου το 58% των αναγκών μας σε βιταμίνη Α και το 36% των αναγκών μας σε βιταμίνη C.

 

Βήματα

1
Έτοιμο
20

Πλένουμε καλά τα φιλέτα ψαριού και αλατοπιπερώνουμε.

Απλώνουμε 4 λαδόκολλες. Κατά σειρά τοποθετούμε πρώτο το φρέσκο δεντρολίβανο.

Από πάνω τα ψάρια, μετά το σέλερυ, τις ελιές και λαδώνουμε.

Κλείνουμε καλά τις λαδόκολλες σε φάκελο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20 λεπτά.

Ανοίγουμε τις λαδόκολλες και βγάζουμε το ψάρι και τα λαχανικά. (δεν χρειάζομαι πια το δεντρολίβανο.)

Μαζεύουμε από τις λαδόκολλες τα ζουμιά του ψαριού και τα χτυπάμε σε μίξερ μαζί με το ούζο και τον χυμό λεμονιού. Η βινεγκρέτ μας είναι έτοιμη.

Σερβίρουμε το ψάρι με τα λαχανικά και την βινεγκρέτ

Κριτικές Συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για την συγκεκριμένη συνταγή. Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω για να καταχωρήσετε την δική σας κριτική.
Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας
προηγούμενο
Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας
Κοτόπουλο μπούτι γεμιστό με ανανά και cottage cheese σε κρούστα από βότανα
επόμενο
Κοτόπουλο μπούτι γεμιστό με ανανά και cottage cheese σε κρούστα από βότανα
Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας
προηγούμενο
Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας
Κοτόπουλο μπούτι γεμιστό με ανανά και cottage cheese σε κρούστα από βότανα
επόμενο
Κοτόπουλο μπούτι γεμιστό με ανανά και cottage cheese σε κρούστα από βότανα