0 0
Γκεβιτσε γαρίδας σε χυμό εσπεριδοειδών

Κοινοποίηση στα κοινωνικά σας δίκτυα

ή μπορείτε να αντιγράψετε και να κοινοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο

Συστατικά

Προσαρμογή των μεριδίων:
12 καθαρισμένες γαρίδες
1/2 φλιτζ. χυμός πορτοκάλι φρεσκοστυμμένος
1/4 φλιτζ. χυμός λεμόνι φρεσκοστυμμένος
1/4 φλιτζ. χυμός λάιμ φρεσκοστυμμένος
1/2 κ.γλ. αστεροειδές (ή κοινό) γλυκάνισο τριμμένο
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. μαϊντανό
3 κ.σ. άνηθο
4 κ.σ. τσάιβς
3 κ.σ Βασιλικός
αλάτι
μαύρο πιπέρι

Προσθήκη συνταγής στα αγαπημένα

Πρέπει να πραγματοποιήσετε σύνδεση ή εγγραφή για να προσθέσετε στα αγαπημένα σας το περιεχόμενο αυτό.

Γκεβιτσε γαρίδας σε χυμό εσπεριδοειδών

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Γκεβιτσε γαρίδας σε χυμό εσπεριδοειδών

Βήματα

1
Έτοιμο

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καλά τους χυμούς των εσπεριδοειδών, μαζί με το γλυκάνισο.

2
Έτοιμο

Ρίχνουμε στη μαρινάδα τις γαρίδες και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 45 λεπτά.

3
Έτοιμο

Φροντίζουμε να τις ανακατέψουμε μερικές φορές, ώστε να μείνουν ομοιόμορφα σκεπασμένες.

4
Έτοιμο

Βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο, αλατοπιπερώνουμε, αφαιρούμε τις γαρίδες και τις κρατάμε στην άκρη.

5
Έτοιμο

Χτυπάμε το ελαιόλαδο με τη μαρινάδα, προσθέτουμε τα μυρωδικά και σερβίρουμε μαρινάδα και γαρίδες σε ποτήρι του μαρτίνι.

Κριτικές Συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για την συγκεκριμένη συνταγή. Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω για να καταχωρήσετε την δική σας κριτική.
Σουτζουκάκια διαφορετικά
προηγούμενο
Σουτζουκάκια διαφορετικά
Σουτζουκάκια διαφορετικά
προηγούμενο
Σουτζουκάκια διαφορετικά