0 0
Κους κους με πράσινο τσάι μαϊντανό και δυόσμο

Κοινοποίηση στα κοινωνικά σας δίκτυα

ή μπορείτε να αντιγράψετε και να κοινοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο

Συστατικά

500γρ. κους-κους
300ml πράσινο τσάι
5γρ. αλάτι
1 ματσάκι μαϊντανό
¼ ματσάκι δυόσμος
¼ ματσάκι μέντα
400γρ. αποφλοιωμένες ντομάτες κομμένες σε φέτες

Προσθήκη συνταγής στα αγαπημένα

Πρέπει να πραγματοποιήσετε σύνδεση ή εγγραφή για να προσθέσετε στα αγαπημένα σας το περιεχόμενο αυτό.

Κους κους με πράσινο τσάι μαϊντανό και δυόσμο

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Ένα γευστικότατο Κους κους με πράσινο τσάι μαϊντανό και δυόσμο που θα σας εκπλήξει με την υπέροχη γεύση του.

Βήματα

1
Έτοιμο

Σε μια κατσαρόλα βράζω το πράσινο τσάι με το αλάτι. Μόλις βράση αδειάζω μέσα το κους-κους. Βγάζω την κατσαρόλα από την φωτιά, την σκεπάζω με το καπάκι της και αφήνω το κους-κους εκτός φωτιάς να ψηθεί μόνο του σιγά-σιγά.

2
Έτοιμο

Εντωμεταξύ πλένω πολύ καλά το μαϊντανό, τον δυόσμο και την μέντα και τα ψιλοκόβω όσο μπορώ περισσότερο με ένα κοφτερό μαχαίρι ή με την βοήθεια του μίξερ μου. Αδειάζω το κους-κους σε μια μεγάλη λεκάνη, ανακατεύω με τα μυρωδικά μου και αφήνω να μαριναριστεί σκεπασμένο για τουλάχιστον 1 ώρα.

3
Έτοιμο

Σερβίρω ανακατεύοντας την αποφλοιωμένη και ψιλοκομμένη ντομάτα μέσα στο κους-κους ή το κους- κους απλωμένο πάνω σε φέτες αποφλοιωμένης ντομάτας.

Κριτικές Συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για την συγκεκριμένη συνταγή. Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω για να καταχωρήσετε την δική σας κριτική.
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ
προηγούμενο
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ
Μαρουλοντολμάδες με χταπόδι
επόμενο
Μαρουλοντολμάδες με χταπόδι
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ
προηγούμενο
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ
Μαρουλοντολμάδες με χταπόδι
επόμενο
Μαρουλοντολμάδες με χταπόδι