0 0
Ρατατούι (τουρλού)

Κοινοποίηση στα κοινωνικά σας δίκτυα

ή μπορείτε να αντιγράψετε και να κοινοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο

Συστατικά

Προσαρμογή των μεριδίων:
400γρ μπρόκολο
2 ψιλοκομμένες σκελίδες Σκόρδο
600γρ. φινόκιο κομμένο σε φέτες
400γρ. ντομάτες κομμένες σε φέτες
150γρ. τριμμένα κρεμμύδια
50ml ελαιόλαδο
5γρ. αλάτι
5γρ. λευκό πιπέρι

Προσθήκη συνταγής στα αγαπημένα

Πρέπει να πραγματοποιήσετε σύνδεση ή εγγραφή για να προσθέσετε στα αγαπημένα σας το περιεχόμενο αυτό.

Ρατατούι (τουρλού)

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Ρατατούι (τουρλού)

Ένα υπέροχο ρατατούι τουρλού που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Βήματα

1
Έτοιμο

Πλένoυμε πολύ καλά το μπρόκολο και με ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα μπουμπούκια από τον κορμό του. Τα τοποθετούμε σε κρύο αλατισμένο νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά. Σε ένα ταψί στρώνουμε την μισή ποσότητα ντομάτας στον πάτο του ταψιού και αλατοπιπερώνουμε.

2
Έτοιμο

Σε μια μεγάλη λεκάνη ανακατεύουμε το μπρόκολο με το σκόρδο, το φινόκιο, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.

3
Έτοιμο

Στρώνουμε το μείγμα αυτό πάνω από τις ντομάτες μας. Ολοκληρώνουμε καλύπτοντας με τις ντομάτες που μου έχουν περισσέψει το μείγμα των λαχανικών μας.

4
Έτοιμο

Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά.

Κριτικές Συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για την συγκεκριμένη συνταγή. Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω για να καταχωρήσετε την δική σας κριτική.
Ψητά λαχανικά με σιρόπι από βαλσάμικο ξίδι
προηγούμενο
Ψητά λαχανικά με σιρόπι από βαλσάμικο ξίδι
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες
επόμενο
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες
Ψητά λαχανικά με σιρόπι από βαλσάμικο ξίδι
προηγούμενο
Ψητά λαχανικά με σιρόπι από βαλσάμικο ξίδι
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες
επόμενο
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες